DIGITĀLĀS IZRĀDES

Liepājas Leļļu teātris ir visur, kur dodies Tu – skolā, mājās, parkā vai ceļojumā. Mūsu digitālās izrādes skatāmas  jebkurā viedierīcē, kurā pieejams internets.

IZRĀDES:

ZOOM ISTABA – Izvēlies izrādes datumu Biļešuparadize.lv un  noskaties to kopā ar mīļajiem sēžot ērtākajā dīvānā. Izrādes pieejamas 72 h no iegādes brīža.
 Biļetes cena mājsaimniecībai 10 Eur.

GRUPAS ZOOM + ĪPAŠI APSVEIKUMI – Rezervē izrādes skatīšanos grupā! Vienosimies par Tev un Taviem draugiem ērtu izrādes skatīšanās laiku, ja nepieciešams īpaši pielāgotu apsveikumu vai skatītāju iesaisti izrādes ievadā:   tālr. 26594529, izrades@liepajaslelles.lv

Grupai (1 grupa= min. 20 dalībnieki). Biļetes cena 5-7 Eur/ dalībn.
Mājsaimniecībai (min. 20 mājsaimniecības). Biļetes cena 8-10 Eur/ mājsaimn.
→ Izrādei ar pielāgotu apsveikumu vai skatītāju iesaisti cena pēc vienošanās.

IZRĀDES  SKOLU UN BĒRNUDĀRZU AUDZĒKŅU GRUPĀM 

KLĀTIENES IZRĀDES TEĀTRĪ UN IZBRAUKUMĀ PIE JUMS

Liepājas Leļļu teātris  pandēmijas apstākļos rūpējas par Jūsu drošību un piedāvā izrādes vai ekskursijas gan Leļļu teātra telpās, gan izbraukumā katrai bēnudārza grupai vai klasei atsevišķi.

Izvēlieties izrādi, norises dienu un laiku, bet mēs parūpēsimies par neaizmirstamu tikšanos – izrades@liepajaslelles.lv, 26594529

CENA
→  4,00 EUR/ pers.  izrādes un ekskursijas apmeklējumam Liepājas Leļļu teātrī, programmas “Latvijas skolas soma” ietvaros.
→ cena pēc vienošanās, pasūtot izbraukuma izrādi Jūsu izvēlētā vietā un laikā.

 

Īpašais piedāvājums

Uzrādot grāmatnīcas GLOBUSS  un ēdināšanas tīkla TIAMO klienta karti, iespējams iegādāties biļetes par pazeminātu cenu (4.00EUR) noteiktām izrādēm. Seko norādēm repertuāra bukletā!